Scheiden op oudere leeftijd

0

Ben je op leeftijd en ga je scheiden? Dan moet je opnieuw aan de slag met je toekomst. Zonder dat je je verleden weggooit. Je hebt samen immers veel meegemaakt en opgebouwd. Ook moet een scheiding geen jaren duren, daarvoor is je tijd te kostbaar. En natuurlijk moet duidelijk zijn wat er over blijft, om je leven opnieuw in te richten.

ouderen-scheiden-2Scheiden met respect voor wat is geweest

Als je na een lange tijd uit elkaar wilt, dan gaat dat niet zonder emotie. Bij 2Divorce is daar ruimte voor. Ook oudere stellen kiezen bij hun scheiding steeds vaker voor bemiddeling. Bij 2Divorce is de bemiddeling onafhankelijk en onpartijdig. Op die manier ga je uit elkaar met waardering voor al het goede dat je samen hebt gedeeld. En je gunt elkaar een goede nieuwe toekomst. Vaak ontstaat discussie bij de verdeling van vermogen en pensioen. Onze bemiddelaars begeleiden jullie naar goede en bestendige afspraken.

Een nieuwe start

In onze optiek is je scheiding ook een nieuwe start. Je zult je leven opnieuw inrichten, een thuis maken voor jezelf en een balans vinden met je nieuwe inkomen. Tijdens onze gesprekken streven wij er naar om jullie beiden hierop zo goed mogelijk voor te bereiden. Een duidelijke financiële structuur voor de toekomst is natuurlijk belangrijk. Maar jullie nieuwe situatie brengt andere keuzes met zich mee, waarbij we jullie graag adviseren.

Kennismaken

Kijk welke bemiddelaar van 2Divorce bij jullie in de buurt actief is.

Delen wordt gewaardeerd!

Geef een Reactie